Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετράνε, ξαναμετράνε και το αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη δείχνει Ιμάμογλου

Μετράνε, ξαναμετράνε και το αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη δείχνει Ιμάμογλου

Ολημερίς μετρούσανε και το... αποτέλεσμα έμενε το ίδιο είναι η φράση που ταιριάζει στην περίπτωση της Κωνσταντινούπολης, καθώς ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί την ήττα του, η οποία είναι ξεκάθαρη σε όλους τους άλλους

Ολημερίς μετρούσανε και το… αποτέλεσμα έμενε το ίδιο είναι η φράση που ταιριάζει στην περίπτωση της Κωνσταντινούπολης, καθώς ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί την ήττα του, η οποία είναι ξεκάθαρη σε όλους τους άλλους.

Όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος που κερδίζει όπως όλα δείχνουν – για μία ακόμα φορά – την εκλογική μάχη, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ολοκληρώθηκε το 95% της επανακαταμέτρησης των άκυρων ψηφοδελτίων στην Κωνσταντινούπολη, και η διαφορά του με τον υποψήφιο του Ρ. Ερντογάν, Μπιναλί Γιλντιρίμ είναι στις 15, 500 ψήφους, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πλέον αναμένεται η απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου (YSK) καθώς το κυβερνών κόμμα υπέβαλε ένσταση για όλες τις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και ζήτησε να γίνει επανακαταμέτρηση όλων των ψήφων. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε πως αν γίνει επανακαταμέτρηση σε όλες τις κάλπες της Κωνσταντινούπολης αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 238 μέρες.

Να σημειωθεί ότι στην Άγκυρα η επανακαταμέτρηση έληξε και νέος δήμαρχος ανακηρύχθηκε επισήμως ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Μανσούρ Γιαβάς αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, με την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ωστόσο να ανήκει στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024