Στη Βουλή η Ζαϊρη και ο υπάλληλος που απολύθηκε για την υπόθεση Πετσίτη
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση Πετσίτη καθώς πριν από λίγη ώρα η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι συναινεί στο να προσέλθει στη Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου Χρήματος Άννα Ζαϊρη
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση Πετσίτη καθώς πριν από λίγη ώρα η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι συναινεί στο να προσέλθει στη Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου Χρήματος Άννα Ζαϊρη καθώς και ο υπάλληλος της Αρχής που παραιτήθηκε ο οποίος ερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου αναγκάστηκε να κάνει αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης για κλήτευση της Άννας Ζαϊρης στη Βουλή, εξηγώντας πως «είναι προεκλογική περίοδος και είτε πρόκειται για σκάνδαλο είτε για συμψηφισμό σκανδάλων πρέπει με απόλυτη διαφάνεια να εξεταστεί» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «κάνω αποδεκτό το αίτημα για να δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε τα δημοσιεύματα».
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις και του Βήματος της Κυριακής σχετικά με την ξαφνική παραίτηση του ελεγκτή της υπόθεσης από την Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος η ΝΔ είχε καταθέσει αίτημα για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, της επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Αννας Ζαΐρη.
- Τζέφρι Έπσταϊν: «Θα ρίξουμε τον Φραγκίσκο» – Μηνύματα του Στιβ Μπάνον για αποκαθήλωση του Πάπα
- Καιρός: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Νέο έκτακτο δελτίο
- Μπουντούρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, ούτε στον πιο άσχημο εφιάλτη μου αυτό που συμβαίνει…»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων
- Τουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην Αττάλεια – Πλημμύρες και καταστροφές, εκκενώνονται σπίτια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442