Στη Βουλή η Ζαϊρη και ο υπάλληλος που απολύθηκε για την υπόθεση Πετσίτη
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση Πετσίτη καθώς πριν από λίγη ώρα η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι συναινεί στο να προσέλθει στη Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου Χρήματος Άννα Ζαϊρη
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση Πετσίτη καθώς πριν από λίγη ώρα η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι συναινεί στο να προσέλθει στη Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου Χρήματος Άννα Ζαϊρη καθώς και ο υπάλληλος της Αρχής που παραιτήθηκε ο οποίος ερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου αναγκάστηκε να κάνει αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης για κλήτευση της Άννας Ζαϊρης στη Βουλή, εξηγώντας πως «είναι προεκλογική περίοδος και είτε πρόκειται για σκάνδαλο είτε για συμψηφισμό σκανδάλων πρέπει με απόλυτη διαφάνεια να εξεταστεί» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «κάνω αποδεκτό το αίτημα για να δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε τα δημοσιεύματα».
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις και του Βήματος της Κυριακής σχετικά με την ξαφνική παραίτηση του ελεγκτή της υπόθεσης από την Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος η ΝΔ είχε καταθέσει αίτημα για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, της επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Αννας Ζαΐρη.
- Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει τρίτη θητεία, οφείλει να λογοδοτήσει – Εκλογές να ανασάνει η χώρα
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η τωρινή μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμη, αλλά έχασα το ένα παιδάκι»
- Βουλή: 28 cd οι δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ2 για τα 13 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
- Σχοινάς – Λαζαρίδης – Τουρνάς: Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υπουργοί που μπαίνουν στην κυβέρνηση
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442