Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Game of Thrones : Στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας

Game of Thrones : Στο κόκκινο χαλί της λαμπερής πρεμιέρας

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Game of Thrones συναντήθηκαν σε μία λαμπερή πρεμιέρα που διοργάνωσε το HBO στην Νέα Υόρκη

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς – φαινόμενο, συναντήθηκαν σε μία λαμπερή βραδιά στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, στην ειδική πρεμιέρα που διοργάνωσε το HBO.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, το αμερικανικό δίκτυο στο οποίο προβάλλεται το Game of Thrones, πραγματοποίησε μια μεγάλη πρεμιέρα στηn Νέα Υόρκη για τον κύκλο επεισοδίων, που θα ρίξει τίτλους τέλους στην επιτυχημένη και πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά.

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, από την Εμίλια Κλαρκ και τον Κιτ Χάρινγκτον, μέχρι την Σόφι Τέρνερ και την Μέισι Γούιλιαμς, έδωσαν το δικό τους «παρών» σε αυτή την Game of Thrones βραδιά, ενώ οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί χάρισαν την απαραίτητη λάμψη, που απαιτούσε η περίσταση.

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Game οf Thrones:

View this post on Instagram

Game of Thrones 8. Sezon galası yapıldı. ⁣ ⁣ Kıyafetlerde çok bir numara yoktu ama dizide bu sezon öyle bir bölüm izleyecekmişiz ki of of: ekranda belli bir süre içerisinde en fazla karakter ölümü rekorunu kıracaklarmış. Yalnız Hodor’a ne kadar üzüldüğümüz düşünülürse çok ağlatacaklar galiba. 🤷🏼‍♀️⁣ ⁣ The Night King de ölecek diyorlar ama ben zaten the Night King’in, ölümün ta kendisini sembolize ettiğini düşünüyorum. Herkesin eşitlendiği, ayrılıkların mücadelelerin bittiği yer. Duvarın arkası. . . . . . #got #gotseason8 #gameofthrones #kırmızıhalı #gameofthronesfamily #emiliaclarke #emiliaclarkefans #gwendolinechristie #brienneoftarth #redwoman #daenerystargaryen #dragonqueen #jonsnow #geceelbisesi #geceelbise #abiyemodelleri #irisvanherpen #sibelkekilli #shae

A post shared by Dolce Vita Istanbul (@dolcevitaistanbul) on

View this post on Instagram

Game of Thrones Season 8 afterparty 🤣❤️

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonoff) on

View this post on Instagram

GoT cast on the red carpet ❤️ #GOTPremiereNYC

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) on

https://www.instagram.com/p/Bv0lwRphkVk/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bv0inA9FOcV/?utm_source=ig_web_copy_link

c

Ματώνοντας για το θρόνο

Και μπορεί η συναισθηματική φόρτιση για τους θαυμαστές του Game of Thrones  να είναι μεγάλη ενόψει του μεγάλου φινάλε, ωστόσο οι παραγωγοί της σειράς φροντίζουν πάντα να κρατούν το κοινό τους σε εγρήγορση.

Τα τρία νέα βίντεο που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στα social media της σειράς, είναι το τελευταίο «τυράκι» που χάρισαν σε όλους τους GoT fans, που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την τύχη των αγαπημένων τους χαρακτήρων στις οθόνες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024