Φωτογραφίες: Automedia

Το Ford Ranger Raptor, είναι καθ΄όλα γνωστό στη γηραιά ήπειρο, καθώς η… αγωνιστικής έμπνευσης παραλλαγή του pickup της «μπλε οβάλ» φίρμας αναμένεται στην χώρα μας από τον Ιούνιο του 2019.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της, στοιχείο που πρόκειται να αλλάξει το αμέσως επόμενο διάστημα όπως προκύπτει από την εμφάνισή της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου στα πέριξ του Michigan.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς εκτός από τις όποιες αλλαγές που άπτονται των νομοθετικών διαφορών ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, η αμερικανική εκδοχή του, σε αντιδιαστολή με την ευρωπαϊκή, θα επωφεληθεί αποκλειστικά από μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες βενζίνης.

Για την ακρίβεια, επικρατέστερος υποψήφιος για την αμερικανική εκδοχή του «αρπακτικού» της Ford με το βελτιωμένο πλαίσιο και την αγωνιστικών επιρροών ανάρτηση για εκτός δρόμου οδήγηση, είναι ο V6 κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 2,7 λίτρων ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 325 ίππους και 400 Nm ροπής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο