Στηρίζει τον Κιν ο Πογκμπά και στέλνει μήνυμα «Ιταλοί ξυπνήστε»
Μετά τον Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Πολ Πογκμπά κατέκρινε τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα της Κάλιαρι με αποδέκτη των Μόιζε Κιν της Γιουβέντους
Κύμα συμπαράστασης έχει δεχθεί ο 19χρονος επιθετικός της Γιουβέντους Μόιζε Κιν, μετά και τα ρατσιστικά συνθήματα που δέχθηκε από την αντίπαλη κερκίδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κάλιαρι.
Μετά τον Ραχίμ Στέρλινγκ ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Ιταλού, επικρίνοντας τα σχόλια του Μπονούτσι, σειρά πήρε και ο Πολ Πογκμπά. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω ανάρτησης στο Instagram, απηύθυνε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του ιταλικού ποδοσφαίρου, καταδικάζοντας παράλληλα το φαινόμενο του ρατσισμού.
«Υποστηρίζω κάθε αγώνα κατά του ρατσισμού, είμαστε όλοι ίδιοι. Καλοί Ιταλοί ξυπνήστε, δεν μπορείτε να αφήσετε μια μικρή ρατσιστική ομάδα να μιλάει για εσάς» ανέφερε σχετικά ο Γάλλος σούπερσταρ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.