Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκολας Κέιτζ : Ήμουν «τύφλα» όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε

Νίκολας Κέιτζ : Ήμουν «τύφλα» όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε

Ο Νικολας Κέιτζ κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο μετά από το διαζύγιο-εξπρές, τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο του με την Έρικα Κόικε

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ κατέθεσε αίτηση να ακυρωθεί ο γάμος του μόλις τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε, ενώ τώρα δηλώνει πως ήταν «τύφλα μεθυσμένος» , όταν η σύντροφός του, ζήτησε να πατρευτούν στο Λας Βέγκας.

Ο 55χρονος διάσημος ηθοποιός έγινε πριν από λίγες ημέρες πρωτοσέλιδο όταν τέσσερις μόλις μέρες μετά το γάμο του με την Έρικα Κόικε, ζήτησε διαζύγιο. Δίνονατς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη, ο Νίκολας Κέιτζ εξηγεί ότι ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι και δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε όταν η Έρικα του ζήτησε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Στα δικαστικά έγγραφα ο Νίκολας Κέιτζ ισχυρίζεται πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν πιει σε τέτοιο σημείο που δεν θα ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε ένα γάμο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, οι δικηγόροι του Νίκολας Κέιτζ, δήλωσαν ότι «και οι δύο είχαν πιει πολύ και δεν ήξερε κανένας από τους δύο τι ακριβώς πήγαινε να κάνει και ποια θα είναι η συνέπεια των πράξεών τους».

Το δικαστικό έγγραφο αναφέρει επίσης πως η Κόικε δεν αποκάλυψε στον Κέιτζ την πλήρη φύση και έκταση της σχέσης της με ένα άλλο πρόσωπο ούτε τον ενημέρωσε σχετικά με το «βεβαρυμένο» παρελθόν της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Λίγες ώρες μετά το γάμο του, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη στο Λας Βέγκας να ζητωκραυγάζει και να περνάει καλά.

Νέες φωτογραφίες όμως, που βγήκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τους Νίκολας Κέιτζ και  Έρικα Κόικε να τσακώνονται. Η κάμερα δείχνει την Κόικε να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί ενώ ο Κέιτζ τής τραβάει την τσάντα. Και οι δύο φαίνονται αναστατωμένοι.

Μεθυσμένος και στις άδειες του γάμου

Ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε μεθυσμένος στο δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ του Λας Βέγκας, για να υποβάλει αίτηση έκδοσης άδειας γάμου, ώστε να παντρευτεί την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ συνοδευόμενος από την 34χρονη Έρικα Κόικε, πήγε στο δικαστήριο γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο κατέληξε να τσακώνεται δημόσια με τη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ έλεγε στους περαστικούς ότι η μνηστή του θέλει «να του φάει τα λεφτά». αλλά και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024