Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ κατέθεσε αίτηση να ακυρωθεί ο γάμος του μόλις τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε, ενώ τώρα δηλώνει πως ήταν «τύφλα μεθυσμένος» , όταν η σύντροφός του, ζήτησε να πατρευτούν στο Λας Βέγκας.

Ο 55χρονος διάσημος ηθοποιός έγινε πριν από λίγες ημέρες πρωτοσέλιδο όταν τέσσερις μόλις μέρες μετά το γάμο του με την Έρικα Κόικε, ζήτησε διαζύγιο. Δίνονατς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη, ο Νίκολας Κέιτζ εξηγεί ότι ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι και δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε όταν η Έρικα του ζήτησε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Στα δικαστικά έγγραφα ο Νίκολας Κέιτζ ισχυρίζεται πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν πιει σε τέτοιο σημείο που δεν θα ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε ένα γάμο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, οι δικηγόροι του Νίκολας Κέιτζ, δήλωσαν ότι «και οι δύο είχαν πιει πολύ και δεν ήξερε κανένας από τους δύο τι ακριβώς πήγαινε να κάνει και ποια θα είναι η συνέπεια των πράξεών τους».

Το δικαστικό έγγραφο αναφέρει επίσης πως η Κόικε δεν αποκάλυψε στον Κέιτζ την πλήρη φύση και έκταση της σχέσης της με ένα άλλο πρόσωπο ούτε τον ενημέρωσε σχετικά με το «βεβαρυμένο» παρελθόν της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Λίγες ώρες μετά το γάμο του, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη στο Λας Βέγκας να ζητωκραυγάζει και να περνάει καλά.

Νέες φωτογραφίες όμως, που βγήκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τους Νίκολας Κέιτζ και  Έρικα Κόικε να τσακώνονται. Η κάμερα δείχνει την Κόικε να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί ενώ ο Κέιτζ τής τραβάει την τσάντα. Και οι δύο φαίνονται αναστατωμένοι.

Μεθυσμένος και στις άδειες του γάμου

Ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε μεθυσμένος στο δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ του Λας Βέγκας, για να υποβάλει αίτηση έκδοσης άδειας γάμου, ώστε να παντρευτεί την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ συνοδευόμενος από την 34χρονη Έρικα Κόικε, πήγε στο δικαστήριο γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο κατέληξε να τσακώνεται δημόσια με τη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ έλεγε στους περαστικούς ότι η μνηστή του θέλει «να του φάει τα λεφτά». αλλά και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας