Για «ανθρωποφαγία» μιλά η γραμματέας του Μπόλαρη μετά την παραίτησή της
Η Θωμαρίτα Παπαθωμά οδηγήθηκε στην παραίτηση από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της στα social media.
«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0… Σας ευχαριστώ!!!!!!», έγραψε μετά την παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη στο Facebook η Θωμαρίτα Καλδάρα.
Η κυρία Καλδάρα είχε αποσπαστεί από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, υπέβαλε την παραίτηση της της μετά τον σάλο που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media.
Μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και αναμένεται να επιστρέψει.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)