Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Ρόδο: Συνελήφθησαν με 20 κιλά κοκαΐνης και 166.000 ναρκωτικά χάπια

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Ρόδο: Συνελήφθησαν με 20 κιλά κοκαΐνης και 166.000 ναρκωτικά χάπια

Oι κατηγορούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο παραλίγο να τραυματίσουν τελωνειακό υπάλληλο ενώ ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη

Δυο άτομα που έφεραν διαβατήρια Ισραήλ συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Ρόδου καθώς μετά από έρευνα στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν 20,5 κιλά κοκαΐνης, 166.000 χάπια έκσταση ενώ κατασχέθηκαν 8000 ευρώ και το όχημα τους που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι κατηγορούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο παραλίγο να τραυματίσουν τελωνειακό υπάλληλο ενώ ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη.

Η έρευνα έγινε κατά τον κατάπλου του πλοίου της Blue Star που συνδέει τον Πειραιά με τη Ρόδο. Στελέχη του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου εντόπισαν το όχημα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ωστόσο εκείνος, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε κατά του υπαλλήλου. Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Οι δυο άντρες κρατούνται στο Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση και στη συνέχεια μετά τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται το δρομολόγιο των ναρκωτικών και εάν οι δυο συλληφθέντες αποτελούν μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024