Στη μάχη του στιλ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την κατά πολύ μικρότερή της Φαμπάνια Ροζάλες, σύζυγο του Χουάν Γκουαϊδό, ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας. Ο Γκουαϊδό έχει βέβαια αναγνωριστεί από 50 χώρες ως προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας, οπότε τυπικά και η σύζυγός του είναι η εν αναμονή Πρώτη Κυρία της χώρας.

Οι δύο Κυρίες συναντήθηκαν την Παρασκευή στο εξοχικό των Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Ως πρώην μοντέλο, η Μελάνια Τραμπ απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τις επιταγές της μόδας: ντύθηκε με ένα απλό ριγέ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Εν αντιθέσει, η 26χρονη Φαμπιάνα Ροζάλες μπορεί να είχε τη φρεσκάδα της νεότητας, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται στιλιστικές συμβουλές από την πιο έμπειρη Μελάνια. Επέλεξε για την εμφάνισή της μία λευκή μπλούζα με φραμπαλά στα μανίκια και τη συνόδεψε με εμπριμέ γιλέκο και παντελόνι.

Οι δύο γυναίκες συνομίλησαν για σημαντικά ζητήματα, όπως η κατάσταση των παιδιών που έχουν πληγεί από την τραγική κατάσταση στη Βενεζουέλα.

Η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ανησυχία της για τον λαό της Βενεζουέλας που υποφέρει από την κρίση στη χώρα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ στέκονται σταθερά στο πλευρό του Χουάν Γκουαϊδό, τον οποίο αναγνωρίζουν ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Γράψτε το σχόλιό σας