Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι σημείωσε κι επίσημα το κορυφαίο γκολ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Μέσι σημείωσε κι επίσημα το κορυφαίο γκολ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (vid)

Το κορυφαίο γκολ που σημειώθηκε ποτέ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν άλλο από αυτό του Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Χετάφε τη σεζόν 2006-07. Ένα γκολ-ποίημα, ένα γκολ αξέχαστο που θα συγκρίνεται μια ζωή με εκείνο του Ντιέγκο Μαραντόνα στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986.

Η Μπαρτσελόνα πριν από περίπου τρεις μήνες ετοίμασε μια ψηφοφορία, προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχει σημειωθεί στην ιστορία των μπλαουγκράνα.

Μετά από 100 ημέρες, 64 γκολ και αμέτρητες ψήφους των φίλων της Μπάρτσα, ο σύλλογος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το ομορφότερο τέρμα όλων των εποχών.

Οι μπλαουγκράνα είχαν δημοσιεύσει σε όλους τους λογαριασμούς τους στα social media την ψηφοφορία τους τελευταίους τρεις μήνες και η απήχηση ήταν πραγματικά τεράστια. Οπότε και τα αποτελέσματα αληθινά.

Από τα 64 τέρματα που είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι φίλοι της ομάδας ήταν μερικά αξέχαστα τέρματα, αλλά περισσότερο εντυπωσιακά και άλλα όχι, όμως την περασμένη Πέμπτη παρουσίασαν τα τρία κορυφαία.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, στα περισσότερα γκολ δεσπόζει η παρουσία του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ μάλιστα να κατέχει και τις τρεις πρώτες θέσεις. Το… χάλκινο μετάλλιο σε αυτή την ιστορική ψηφοφορία κατέχει η γκολάρα του Μέσι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ημιτελικό του Champions League.

Στη δεύτερη θέση ήταν το φανταστικό σλάλομ και το πανέμορφο τέρμα στον τελικό του Copa del Rey απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Αργεντινό επιθετικό να ξεκινάει από το κέντρο σχεδόν και να φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή.

Το κορυφαίο γκολ που σημειώθηκε ποτέ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν άλλο από του Μέσι απέναντι στη Χετάφε τη σεζόν 2006-07. Ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σε ένα γκολ πανομοιότυπο με εκείνο που είχε πετύχει ο Μαραντόνα στον προημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Αγγλία το 1986.

Ξεκίνησε πίσω από το κέντρο και πέρασε συνολικά πέντε παίκτες (μαζί με τον τερματοφύλακα) της Χετάφε και σκόραρε ένα πραγματικά αξέχαστο γκολ που δίκαια ψηφίστηκε κορυφαίο στην ιστορία των μπλαουγκράνα με ποσοστό 45% από το δεύτερο που είχε 28%.

Δείτε το κορυφαίο τέρμα όλων των εποχών των μπλαουγκράνα:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024