Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda Jazz 2020: Ινγκόγνιτο εμφάνιση

Honda Jazz 2020: Ινγκόγνιτο εμφάνιση

H νέα γενιά του Jazz εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης, δίνοντας ένα μικρό δείγμα γραφής των ριζικά ανανεωμένων χαρακτηριστικών του τα οποία δεδομένα θα περιλαμβάνουν και υβριδικές προεκτάσεις.

Φωτογραφίες: Automedia

Το νέο Jazz βρίσκεται καθ΄οδόν και σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα ξεκινήσει το νέο του κύκλο από την έκθεση του Τόκυο που πραγματοποιείται στα τέλη Οκτωβρίου όπου και αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως.

Παρά την σχετικά μικρή απόσταση, από το σήμερα έως την πρεμιέρα του, αυτή είναι η πρώτη φορά που το «supermini MPV» όπως αρέσκεται να το αποκαλεί η Honda, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Παρά το παραπλανητικό καμουφλάζ, είναι σαφές ότι η σχεδίαση της νέας γενιάς του Jazz έχει εξελιχθεί ποικιλοτρόπως, εγκαταλείποντας τις ακμές και δίνοντας περισσότερο χώρο στις καμπύλες, εντύπωση που ενισχύεται περισσότερο και από τη ριζικά διαφορετική σχεδίαση των φωτιστικών του σωμάτων που επίσης ενδίδουν στη γοητεία πιο ξεκάθαρων γεωμετρικών σχημάτων χωρίς οξείες γωνίες.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, το νέο Jazz αναμένεται να αξιοποιήσει την ίδια αρχιτεκτονική με το προσφάτως ανανεωμένο HR-V και να μείνει πιστό στη λογική του μικρού κυβισμού αποδοτικών κινητήρων βενζίνης. Στις επικρατέστερες επιλογές από μέρους της Honda συγκαταλέγονται ο τρικύλινδρος turbo του 1,0 λίτρου που εφοδιάζει το Civic αποδίδοντας 129 ίππους αλλά και ο ατμοσφαιρικός 1,5 λίτρου από την γκάμα του HR-V με ισχύ 130 ίππων.

Από τις επιλογές του δεν πρόκειται να λείψει και μια υβριδική έκδοση στο πλαίσιο της αντίστοιχης στρατηγικής της Honda για το σταδιακό εξηλεκτρισμό των προϊόντων της με ορίζοντα το 2025 και η οποία αναμένεται να υπακούσει στα ίδια τεχνολογικά χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης του HR-V, συνδυάζοντας ωστόσο ένα μικρότερου κυβισμού κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ ενσωματωμένο στο κιβώτιο CVT, προσφέροντας απτά οφέλη σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα.


Παράλληλα, σημαντική προδιαγράφεται και η αναμόρφωση του εσωτερικού με το Jazz να «κληρονομεί» το σύστημα infotainment του Civic με οθόνη επτά ιντσών, διευρύνοντας παράλληλα την δέσμη συστημάτων ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024