Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος προπονητής προαλείφεται για τον πάγκο της Ρόμα

Ποιος προπονητής προαλείφεται για τον πάγκο της Ρόμα

Η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με Ιταλό προπονητή θεωρώντας προσωρινή λύση τον τωρινό κόουτς της ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η διοίκηση της Ρόμα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από τον πάγκο του συλλόγου, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε αναζήτηση για τον επόμενο που θα διαχειριστεί την ομάδα, καθώς ο Ιταλός προορίζεται μονάχα ως προσωρινή λύση. Τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι πρότινος ήταν πολλά, όμως φαίνεται πως οι «τζιαλορόσι» κατέληξαν σε αυτό του Αντόνιο Κόντε.

Ο 49χρονος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, όμως φαίνεται πως η παρουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου ο Κόντε να μεταβεί στη Ρώμη το προσεχές καλοκαίρι, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξαιρετικό στάδιο. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όλα συνηγορούν πως ο Ιταλός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα μετά και την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους το 2016.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024