Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο – Τα ονόματα που είναι στο τραπέζι
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί και η δεύτερη ομάδα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο τι θα γίνει τελικά με ονόματα που έχουν ακουστεί
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, με θέμα: «προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές», η οποία πραγματοποιείται στον απόηχο της απομάκρυνσης της Μυρσίνης Λοΐζου μετά και το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το πρόσωπο της και τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει με τη Δικαιοσύνη.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί και η δεύτερη ομάδα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο τι θα γίνει τελικά με ονόματα όπως του Πέτρου Κόκκαλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον τελευταίο να κλείνει μάλλον οριστικά την «πόρτα» στην εν λόγω πρόταση. Αντίθετα στα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν είναι ο Σπύρος Δανέλλης και η Μαρία Ρεπούση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει και ερευνά τους πιθανούς υποψηφίους του εξετάζοντας σειρά στελεχών του, βουλευτών, στελεχών της κεντροαριστεράς, καθώς επίσης και μέλη κοινωνικών φορέων, ομοσπονδιών και τοπικών κοινωνιών, αθλητές και καλλιτέχνες.
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα