Σως μάνγκο
Ιδανική για ψητά ψάρια, σολομό, γαρίδες, αλλά και σαλάτες
Υλικά
3 μάνγκο ψιλοκομμένα σε κύβους
3 κουταλιές κονιάκ
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1 κουταλιά πράσινο πιπέρι (τριμμένο)
1 κουταλιά μαύρο πιπέρι (τριμμένο)
200 γρ. γιαούρτι
1 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Σοτάρετε το μάνγκο με το κονιάκ για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το πράσινο πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, ρίχνετε το νερό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει αρκετά το μάνγκο.
2. Στη συνέχεια αφήνετε τη σάλτσα να κρυώσει λίγο και χτυπάτε το μείγμα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
3. Σερβίρετε τη σος κρύα. Είναι ιδανική για ψητά ψάρια, σολομό και γαρίδες. Ταιριάζει επίσης σε σαλάτες.
- Βασιλιάς Κάρολος: Η φωτογραφία με την Καμίλα – Πρώτη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωση με καρκίνο
- Αποκλειστικό in – Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών στο ΥΠΕΣ
- Υπόθεση κακοποίησης παιδιών στη Νίσυρο: Εθελοντές προσφέρουν ψυχοθεραπευτική υποστήριξη μετά το κάλεσμα Κασσελάκη
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup για τους Ερυθρόλευκους
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα