Περιστέρι – Άρης: Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα για τη διακοπή
Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν για την διακοπή στο 33’ που προκλήθηκε από συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων, όπως αναφέρουν
Επεισοδιακό ήταν το ματς του Περιστερίου με τον Άρη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 19η αγωνιστική της Basket League.
Η αναμέτρηση διεκόπη στο 33ο λεπτό, καθώς σημειώθηκε αναταραχή στην κερκίδα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.
Έτσι υπήρξε προσωρινή διακοπή, με το ματς να συνεχίζεται αφότου το γήπεδο εκκενώθηκε και έληξε κανονικά.
Οι διαιτητές κάνουν λόγο για συμπλοκή, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα έγραψαν:
«7.09 πριν τη λήξη του 4ου δεκάλεπτου υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στην εξέδρα. Με την παρέμβαση της αστυνομίας το γήπεδο εκκενώθηκε και μετά από 30λεπτη διακοπή ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε ομαλά. Ακολουθεί έκθεση».
Πλέον Περιστέρι και Αρης αναμένεται να κληθούν από την αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να απολογηθούν. Σημασία θα έχει και τα όσα θα αναφέρει στην δική της έκθεσή η αστυνομία, αλλά και η συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών.
- Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
- Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!
- Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιοι είμαστε – Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]
