Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον μήνυσαν τους άνδρες που τον κατηγορούν

Θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον μήνυσαν τους άνδρες που τον κατηγορούν

Στην... αντεπίθεση περνούν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον, όσον αφορά στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη

Στην… αντεπίθεση περνούν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον, όσον αφορά στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες θαυμαστών του Μάικλ Τζάκσον μηνύουν τους δύο άντρες που φέρονται να είναι θύματά του τραγουδιστή κατηγορώντας τους ότι «αμαυρώνουν τη μνήμη του», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πρόκειται για την ομάδα «Michael Jackson Community» η οποία ισχυρίζεται ότι είναι το επίσημο φόρουμ των θαυμαστών του Τζάκσον, και οι ομάδες «MJ Street» και «On The Line», καταφέρονται κατά των Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ.

Ο Εμανουέλ Λουντό, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει προηγουμένως κερδίσει αγωγή εναντίον του γιατρού του Τζάκσον για τη ψυχική οδύνη που βίωσαν οι θαυμαστές του τραγουδιστή λόγω του θανάτου του ο οποίος επήλθε από τα φάρμακα που του έδωσε.

Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι ομάδες θέλουν να καταπέσουν οι κατηγορίες της παιδεραστίας εναντίον του Τζάκσον.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι δύο άντρες στο «Leaving Neverland» έχουν σπιλώσει τη μνήμη του τραγουδιστή.

«Η εικόνα του Τζάκσον είχε επηρεαστεί από τους ισχυρισμούς αυτούς καθώς και όλη η κοινότητα των θαυμαστών του», δήλωσε ο δικηγόρος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024