Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστική μαρτυρία: Ο Μάικλ Τζάκσον με παντρεύτηκε όταν ήμουν 10

Σοκαριστική μαρτυρία: Ο Μάικλ Τζάκσον με παντρεύτηκε όταν ήμουν 10

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που παρουσιάζει τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ως παιδόφιλο και βασίζεται στις εξομολογήσεις δύο αντρών, τους οποίους φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα παιδιά, έκανε πρεμιέρα, φέρνοντας στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που παρουσιάζει τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ως παιδόφιλο και βασίζεται στις εξομολογήσεις δύο αντρών, τους οποίους φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα παιδιά, έκανε πρεμιέρα στο HBO την Κυριακή, φέρνοντας στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ένας από τους άντρες που μιλούν στο ντοκιμαντέρ και διηγούνται την ιστορία τους, είναι ο 36χρονος σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ, με τον οποίο ο Μάικλ Τζάκσον γνωρίστηκε το 1987 σε μια διαφήμιση της Pepsi όπου συμμετείχε ο 10χρονος τότε Σέιφτσακ και έκτοτε ξεκίνησε η φιλία τους και οι επισκέψεις στη Neverland.

Μεταξύ όσων περιγράφει ο Σέιφτσακ για τις στιγμές που πέρασε με τον Μάικλ Τζάκσον, ο ίδιος μιλά και για την «τελετή γάμου» που πραγματοποίησαν οι δυο τους μέσα στο δωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα κοσμήματα που του δώριζε ο βασιλιάς της ποπ, όταν τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Σέιφτσακ, δηλώνει στο φακό πως ως παιδί του άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και ότι ο Μάικλ Τζάκσον τον αντάμειβε με τέτοιου είδους δώρα για να προχωρεί, έπειτα, σε σεξουαλικές πράξεις. «Μου έλεγε ότι πρέπει να του «πουλήσω» κάτι για να κερδίσω το κάθε δώρο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σέιφτσακ.

Ο Σέιφτσακ μιλά ακόμα για τον άφθονο χρόνο που οι δυο τους περνούσαν μαζί, πηγαίνοντας για ψώνια και κάνοντας βόλτες τις μέρες. Τα βράδια που περνούσαν μαζί δεν ηταν λιγότερα και ήταν τότε που ο Μάικλ Τζάκσον το πήγαινε «ένα βήμα παραπέρα».

Η «γαμήλια τελετή» στο δωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον

Μιλώντας για τη «γαμήλια τελετή» στο δωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον, ο Σέιφτσακ δηλώνει στην κάμερα:

«Ήμασταν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Και λέω «παντρεμένο» γιατί είχαμε κάνει μια γαμήλια τελετή. Την κάναμε στην κρεβατοκάμαρά του και ανταλλάξαμε κάποιους όρκους σαν να δεσμευόμασταν για πάντα. Το γαμήλιο δαχτυλίδι είναι ωραίο, έχει μια σειρά από διαμάντια».

Όσο ο Σέιφτσακ περιγράφει τη «γαμήλια τελετή» και δείχνει τα δώρα που του έδινε ο Μάικλ Τζάκσον, κρατώντας και παρουσιάζοντας τα κοσμήματα και το γαμήλιο δαχτυλίδι, τα χέρια του τρέμουν καθώς ξυπνούν άσχημες μνήμες.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024