Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο της σερβικής τηλεόρασης

Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο της σερβικής τηλεόρασης

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους σηκώνουν έναν έναν και να τους κουβαλούν έξω από την κεντρική είσοδο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη

Η αστυνομία εισήλθε στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης και προσπαθεί να απωθήσει εκτός, τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, οι οποίοι κάθισαν στο πάτωμα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους σηκώνουν έναν έναν και να τους κουβαλούν έξω από την κεντρική είσοδο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έξω από το κτίριο της τηλεόρασης όπου βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες επικρατεί ένταση.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους σηκώνουν έναν έναν και να τους κουβαλούν έξω από την κεντρική είσοδο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.


Οι διαδηλωτές, που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, εισέβαλαν στο κτήριο πριν από δύο ώρες περίπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από την δημόσια τηλεόραση. Στο κτήριο εισήλθαν χωρίς να ασκήσουν βία αφού οι φύλακες τους άνοιξαν τις πόρτες. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης απαιτούν να βγουν απευθείας στο πρόγραμμα για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

Η διοίκηση της τηλεόρασης αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημα τους επικαλούμενη τεχνικούς λόγους.


Ο υπουργός Εσωτερικών Νέμποϊσα Στεφάνοβιτς κατηγόρησε τους ηγέτες της αντιπολίτευσης ότι «προσπαθούν – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά – να εφαρμόσουν το μακεδονικό σενάριο και να ανατρέψουν την νόμιμη εξουσία».

Η αντιπολίτευση διαδηλώνει για περισσότερο από τρεις μήνες ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024