Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαδούρο σε υπουργούς : Βγείτε στους δρόμους, κυβερνήστε μαζί με τους πολίτες

Μαδούρο σε υπουργούς : Βγείτε στους δρόμους, κυβερνήστε μαζί με τους πολίτες

Υπό την ασφυκτική πίεση της διεθνούς κοινότητας, ο Νικολάς Μαδούρο προανήγγειλε αλλαγές στην κυβέρνηση, καθώς και τη δημιουργία δομής που θα έχει ως στόχο την προστασία σημαντικών υποδομών

Υπό την ασφυκτική πίεση της διεθνούς κοινότητας, ο Νικολάς Μαδούρο προανήγγειλε αλλαγές στην κυβέρνηση, καθώς και τη δημιουργία δομής που θα έχει ως στόχο την προστασία σημαντικών υποδομών.

Ενώ η Βενεζουέλα βρίσκεται στη μέση μιας πρωτοφανούς πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διακυβέρνησης του.

«Σύντομα, θα ανακοινώσω νέες ισχυρές αλλαγές στον τρόπο που εργάζεται η εθνική κυβέρνηση» είπε ο Μαδούρο από το προεδρικό μέγαρο στο Καράκας.

Ο ίδιος δεν συγκεκριμενοποίησε τις αλλαγές που προτίθεται να δρομολογήσει, αλλά κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησής του να βγουν στους δρόμους και να «κυβερνήσουν μαζί με τους ανθρώπους».

Παράλληλα, ο Μαδούρο ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας δομής — μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων που θα έχει ως στόχο την προστασία σημαντικών υποδομών, στον απόηχο του πρόσφατου μπλακ άουτ στη χώρα.

«Θα ήθελα να σας πληροφορήσω για τη δημιουργία και την προώθηση νέας δομής που θα προστατεύει τις υποδομές — κλειδιά της χώρας», επεσήμανε, αναφέροντας ότι «η κυβερνοεπίθεση σε βάρος του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας της Βενεζουέλας ήταν τρομοκρατική ενέργεια από την αμερικανική κυβέρνηση σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας.

«Οι Βενεζουελάνοι νίκησαν αυτήν την τρομοκρατική επίθεση και τώρα ετοιμαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά», είπε.

Η πολιτική κρίση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ξεκίνησε όταν ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο αυτοαναγορεύτηκε προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας, λαμβάνοντας τη στήριξη των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία, η Κίνα, το Μεξικό και η Τουρκία ήταν ανάμεσα στις χώρες που ανακοίνωσαν ότι αναγνωρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο ως νόμιμο πρόεδρο της χώρας.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024