Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο - μαχαιριά στη Βενεζουέλα: Ξεψυχά στην αγκαλιά της μητέρας της λόγω του μπλακ άουτ

Βίντεο – μαχαιριά στη Βενεζουέλα: Ξεψυχά στην αγκαλιά της μητέρας της λόγω του μπλακ άουτ

Ένα σοβαρά υποσιτισμένο 19χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρα της, χωρίς να καταφέρει να λάβει την ιατρική φροντίδα λόγω του πολυήμερου μπλακ άουτ

Μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της ζει η Βενεζουέλα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει παραλύσει λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Όλα τα σχολεία και οι υπηρεσίες στην πρωτεύουσα, το Καράκας, παραμένουν κλειστά, τα τηλεφωνικά δίκτυα σταμάτησαν να λειτουργούν, ενώ το απόλυτο χάος επικρατεί στους δρόμους. Την ίδια ώρα, έχει ανασταλεί η λειτουργία απαραίτητων μηχανημάτων σε νοσοκομεία, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλεται, ασθενείς να έχουν βρει φρικτό θάνατο λόγω έλλειψης παροχής υπηρεσιών. Είδηση, ωστόσο, που διαψεύδει η κυβέρνηση Μαδούρο.

«Διαπιστώνουμε προς κατάπληξή μας ότι στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για πολλούς νεκρούς, αυτό είναι απόλυτα ψευδές» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Κάρλος Αλβαράδο, στη δημόσια τηλεόραση, κάνοντας λόγο για φημολογία που έχει σκοπό «να θορυβήσει τον πληθυσμό».

Βίντεο, όμως, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο φαίνεται πως είναι ο πλέον αδιάψευστος μάρτυρας για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ένα σοβαρά υποσιτισμένο 19χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρα της, χωρίς να καταφέρει να λάβει την ιατρική φροντίδα λόγω του πολυήμερου μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα επισκέφτηκε ένα τοπικό διαγνωστικό κέντρο στην πόλη Βαλένθια με την κόρη της, η οποία έπασχε από εγκεφαλική παράλυση και χρόνιο υποσιτισμό. Οι πόνοι για την άτυχη κοπέλα ήταν έντονοι και η κατάστασή της έχριζε άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι γιατροί στο διαγνωστικό κέντρο έδιωξαν τη μητέρα με το αποστεωμένο κορίτσι, επειδή οι εγκαταστάσεις του κέντρου δεν είχαν ηλεκτρισμό και δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Αντίστοιχο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο νοσοκομείο στο οποίο μετέβησαν, όπου οι γιατροί δεν είχαν πολλές επιλογές να βοηθήσουν εξαιτίας του μπλακ άουτ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό τέλος για τη νεαρή κοπέλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μητέρας της.

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα αναγκάστηκε να μεταφέρει τη σορό της κόρης της μέσα στους σκοτεινούς δρόμους της πόλης προκειμένου να την πάει στο νεκροτομείο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οικονομική κατάσταση της γυναίκας δεν της επιτρέπει να πληρώσει μια κανονική κηδεία και το κορίτσι θα ταφεί με συνοπτικές διαδικασίες από το κράτος, μαζί με τα άλλα θύματα της κρίσης των τελευταίων ημερών.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024