Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέχεια της αντιπαράθεσης Τσίπρα- ΝΔ με.. tweets και ανακοινώσεις

Συνέχεια της αντιπαράθεσης Τσίπρα- ΝΔ με.. tweets και ανακοινώσεις

«Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός, με τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνει «κωδικός της νέας θεωρίας Tσίπρα που θυμίζει τον "λιτό βίο" του Γιάνη Βαρουφάκη»,

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Νέας Δημοκρατίας με φόντο και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στα στα social media.

«Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Γνωρίζει και θυμάται ότι το σχέδιο της ΝΔ είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας, οι απολύσεις σε ζωτικούς τομείς του δημοσίου, όσα θεωρούν “πηγή σπατάλης”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter και πρόσθεσε: «Τα κοινωνικά αγαθά δηλαδή που αφορούν το τμήμα της κοινωνίας που είναι ξένο στον κ.Μητσοτάκη»

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι  «από την τελευταία ομιλία και τα tweets του κ. Τσίπρα πληροφορηθήκαμε το νέο οικονομικό πείραμα που οραματίζεται για την Ελλάδα μετά την οικτρή αποτυχία του προηγούμενου ιδανικού μοντέλου του, από τον αγαπημένο του Μαδούρο στη Βενεζουέλα».

«Ο κ. Τσίπρας έχοντας αποτύχει παταγωδώς να οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική ανάκαμψη, ανακάλυψε τώρα τη λεγόμενη «αποανάπτυξη» ή σε πιο κατανοητά ελληνικά, υπανάπτυξη», υπογράμμισε η Πειραιώς.

Σχολιάζοντας αναφορά του πρωθυπουργού η ΝΔ σημείωσε ότι «ο κωδικός της νέας θεωρίας Tσίπρα που θυμίζει τον «λιτό βίο» του Γιάνη Βαρουφάκη, έχει τον τίτλο «ολιγαρκής αφθονία»», επισημαίνοντας πως «την υποστηρίζει ο περιθωριακός οικονομοφιλόσοφος Σερζ Λατούς και έχει ως πρότυπο τη Βολιβία και τον «λιτό βίο» του πρωθυπουργού της Έβο Μοράλες».

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024