Μαυροειδάκος σε Κυρίτση: Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ σε έναν χρόνο
Ο κ. Μαυροειδάκος ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ
Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Ευστράτιος Μαυροειδάκος, με αφορμή τις «προκλητικές» δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση ότι στα 30 χρόνια καριέρας του ως δημοσιογράφος δεν γνωρίζει να έχει πεθάνει κάποιος από μολότοφ.
Ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ.
Υπογράμμισε δε, ότι στα Εξάρχεια δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα αλλά ότι θέλουν να υπάρξει νεκρός αστυνομικός και ότι από θαύμα είναι ζωντανοί οι αστυνομικοί που έχουν φάει μέχρι σήμερα μολότοφ.
Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τέλος τον κ. Κυρίτση να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς.
- Επιδημία Έμπολα ξέσπασε στο Κογκό – Ανησυχία για εξάπλωση σε άλλες χώρες
- «Φως στο Τούνελ»: Τι θα δούμε στην αποψινή εκπομπή στο MEGA
- Youth Pass: Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αίτησης για τα 150 ευρώ
- Ηράκλειο: Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο – «Θα πας να μισερώσεις το κοπέλι μας παραμονή του γάμου του»
- Χωρίς κάτι χειροπιαστό για το Ιράν έφυγε ο Τραμπ από την Κίνα – Μιλά για «φανταστικές εμπορικές συμφωνίες»
- Πάνος Βαλαβάνης: Τιμητικός χαιρετισμός
- «Ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω» – Το κρυφό δράμα της Μητέρας των Δράκων και η ντροπή στο Game Of Thrones
- Στα «άκρα» η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – Ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ με το βλέμμα στις κάλπες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442