Έτοιμος για τη ρεβάνς με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, τα είπε με Σάκοτα ο Μπάνε
Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν από τη σημερινή ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (13/3, 19:30, ΕΡΤ Sports) έγινε υπό το βλέμμα του Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει εγκάρδια συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Ντράγκαν Σάκοτα
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού επαναληπτικού με την ΑΕΚ (13/3, 19:30, ΕΡΤ Sports) για τους «16» του Basketball Champions League.
Οι Ασπρόμαυροι το βράδυ της Τρίτης γυμνάστηκαν στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, με την προπόνηση να γίνεται παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει έμπρακτα ενόψει της αυριανής μάχης με την ΑΕΚ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους «8» της διοργάνωσης.
Το αφεντικό του Δικεφάλου μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Ντράγκαν Σάκοτα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν απόψεις. Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Τζαμέλ Τζόουνς. Ο Αμερικανός είναι τραυματίας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τις φωτογραφίες από την προπόνηση:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2282094238514474&type=3
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442