Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Ρένεση - Μανού Τσάο;

Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Ρένεση – Μανού Τσάο;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν Κλέλια Ρένεση και Μανού Τσάο να έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σε μια λιτή γαμήλια τελετή στο Παρίσι

Κλέλια Ρένεση και Μανού Τσάο σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύματα στη Γαλλία, κάνουν λόγο για μυστικό γάμο στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, στο Παρίσι όπου ο Μανού Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή των διεθνών επιτυχιών «Μe Gustas Tu» και «Clandestino».

Άλλα έντυπα, σύμφωνα με τη Realnews, υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, άλλα και ότι οι δυό τους έχουν παντρευτεί μυστικά στο Παρίσι. Ειδικότερα, σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρεται πως ο Μανού Τσάο, εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα.

Ο μυστικός γάμος στο Παρίσι

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον στενών συγγενών και λίγων φίλων, σε μια λιτή γαμήλια τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης Ρένεση – Μανού Τσάο,  ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια.

Σημειώνεται πάντως, ότι το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μανού Τσάο ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024