Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα
Αντί για παρμεζάνα, μπορείτε να τρίψετε λίγη φέτα
Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό τορτελίνια με γέμιση μανιταριού
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια μαϊντανό
Εκτέλεση
Bράζετε τα τορτελίνια για 12 λεπτά και τα σουρώνετε. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τον ντοματοχυμό. Aφήνετε τη σάλτσα να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνετε τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτετε 1 φλιτζανάκι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει σιγοβράζοντας. Σερβίρετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα τους.
- Σελήνη: Η Κίνα σε ιστορικό εγχείρημα για τα πρώτα δείγματα από την αθέατη πλευρά
- 13,1 εκατ. Ευρώ για το αρδευτικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων
- Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων στον Αργοσαρωνικό λόγω των ανέμων
- Ουραγός η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου
- Μεγάλη Παρασκευή: Μέρα ακροάσεων
- Κασσελάκης: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά