Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση του «τροπικού Τραμπ» με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Συνάντηση του «τροπικού Τραμπ» με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος αποκαλείται και «τροπικός Τραμπ» εξαιτίας του θαυμασμού του στον ρεπουμπλικάνο ηγέτη.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου θα επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο στις 19 Μαρτίου και αναμένεται να συζητήσει με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ άλλων θεμάτων, την κατάσταση στη Βενεζουέλα, αναφέρει ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Ο ακροδεξιός βραζιλιάνος πρόεδρος έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Τραμπ, και σε τηλεφωνική τους επικοινωνία μετά τη νίκη Μπολσονάρου στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, οι δυο ηγέτες μίλησαν για την «ισχυρή δέσμευσή τους να εργαστούν πλάι-πλάι» σε ζητήματα που επηρεάζουν τις χώρες τους.

Πριν ακόμη την ανάληψη των καθηκόντων του τον Ιανουάριο, ο βραζιλιάνος πρόεδρος είχε ταχθεί ενάντια στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα και έκτοτε έχει εντείνει την κριτική του.

Η Βραζιλία συγκαταλέγεται στις περίπου 50 χώρες που αναγνωρίζουν τον ηγέτη της βενεζουελανής αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας, συμπλέοντας με την πολιτική της Ουάσιγκτον.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024