Γαρίδες κοκκινιστές
Το λευκό κρασί αναβαθμίζει τη συνταγή
Υλικά για 4 μερίδες
400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
2 δαφνόφυλλα
2-3 κόκκους μπαχάρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα τρίβετε στον τρίφτη. Καθαρίζετε και πολτοποιείτε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις γαρίδες. Τα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
- Πάσχα: Το εμβατήριο της χαράς
- Γαλλία: Απειλούν να μετατρέψουν το Παρίσι σε σκουπιδότοπο
- Κλιματική Αλλαγή: Απειλεί αγροτική παραγωγή και τουρισμό στη Νότια Ευρώπη
- Μήπως η Ουκρανία έσωσε το εμπορικό έλλειμμα της ΕΕ;
- Γιατί η Japan Tobacco μένει στην Ρωσία ενώ άλλοι την εγκαταλείπουν
- Γερμανία: Κενό ασφαλείας άφησε εκτεθειμένες τουλάχιστον 6.000 συσκέψεις του στρατού