Γαρίδες κοκκινιστές
Το λευκό κρασί αναβαθμίζει τη συνταγή
Spotlight
-
Είναι 110 ετών και ζει μόνος του - Αυτό είναι το μυστικό του
-
Δεκτή η προσφυγή γονέα θύματος στα Τέμπη κατά εισαγγελικής απόφασης - Παραπέμπεται στον Άρειο Πάγο
-
Γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο το «αθώο» τρίψιμο στα μάτια
-
Πόσες ζωές έχουν σωθεί χάρη στα εμβόλια; Τουλάχιστον 15 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας
Υλικά για 4 μερίδες
400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
2 δαφνόφυλλα
2-3 κόκκους μπαχάρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα τρίβετε στον τρίφτη. Καθαρίζετε και πολτοποιείτε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις γαρίδες. Τα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις