Εύκολη συνταγή για την πιο λαχταριστή ταραμοσαλάτα
Σπιτική, πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα για να την απολαύσετε αυτήν την Σαρακοστή.
Spotlight
-
Συνέταιροι με το κράτος - Σε φόρους και εισφορές το 37,5% του μισθού
-
Άρχοντας των κρίκων: Ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει τα επτά δαχτυλίδια του (vid)
-
Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την επταετία της χούντας; - Ποιοι τη θεωρούν «λαμπρή περίοδο» της ιστορίας;
-
Οι καταλήψεις πανεπιστημίων των ΗΠΑ υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα σαρώνουν την χώρα
Σπιτική, πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα που θα απολαύσετε με τη λαγάνα ή φρέσκο ζεστό ψωμάκι σε όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.
Υλικά συνταγής
400 γραμμ. μπαγιάτικο σταρένιο (ή χωριάτικο) ψωμί
3 γεμάτες κουταλιές της σούπας ταραμά λευκό
χυμό από 2 λεμόνια
1/2 κρεμμύδι
500 ml λάδι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, αφού το στραγγίξουμε καλά το βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι.
Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν.
Πολύ αργά (σταγόνα -σταγόνα) και με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις