Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Δικαιοσύνη ζητούν η μάνα και ο αδελφός της 32χρονης

Έγκλημα στη Σητεία: Δικαιοσύνη ζητούν η μάνα και ο αδελφός της 32χρονης

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Σητεία έδωσαν η μητέρα και ο αδελφός της γυναίκας που φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Σητεία έδωσαν η μητέρα και ο αδελφός της γυναίκας που φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Δεν θέλω να τον βγάλουν τρελό, ήξερε τι έκανε» ανέφερε για τον πρώην γαμπρό της η μητέρα της άτυχης 32χρονης.

Όπως ανέφερε σε εκπομπή του star.gr, η κόρη της «έκανε μαύρη ζωή μαζί του», ενώ περιέγραψε σκηνικά βίας με μαχαίρια, ακόμη και απειλές του δράστη να ρίξει την κοπέλα από το μπαλκόνι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει παιδιά, ώστε να παίρνει το επίδομα.

Αυτό ωστόσο που συγκλονίζει περισσότερο, είναι ότι, σύμφωνα με την ίδια, μετά το άγριο έγκλημα, πέρασε μπροστά της χαμογελώντας. «Μούδιασε η ψυχή μου, κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι διατίθεται να κρατήσει τα εγγόνια της, προσθέτοντας ότι ο πατέρας τους δεν ενδιαφέρεται για αυτά.

Η μητέρα της άτυχης 32χρονης αποκάλυψε ότι είχε κλείσει ραντεβού στην κόρη της σε σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, το ραντεβού της ήταν για τις 20 Μάρτη, αρκετές βδομάδες μετά δηλαδή από το άγριο έγκλημα που κόστισε τη ζωή της.

Σύμφωνα με τον 20χρονο αδερφό της 32χρονης, ο πρώην γαμπρός του έκανε τη ζωή δύσκολη στην άτυχη γυναίκα. «Ζήλευε ακόμη και εμάς» είπε.

Όπως υποστήριξε, η οικογένεια τα έμαθε όλα λίγο πριν το τέλος της άτυχης κοπέλας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο 36χρονος απειλούσε και χτυπούσε και τα παιδιά. Υποστήριξε ακόμη ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα ξέσπασμα βίας, όπου έδωσε προτεραιότητα στο να προστατεύσει τα παιδιά που ήταν μπροστά.

«Τα παιδιά θέλω να μείνουν μαζί μας» είπε για τα ανίψια του, συμπληρώνοντας ότι «μέσα από αυτά βλέπω την αδελφή μου».

Τόνισε τέλος ότι αυτό που ζητά είναι «πραγματική Δικαιοσύνη», συμπληρώνοντας «να πάθει ότι του αξίζει, γιατί την αδελφή μου δεν μπορεί να τη φέρει πια πίσω».

Αγωνία για το μέλλον των παιδιών

Την κινητοποίηση των τοπικών αρχών έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς μόνα τους έχουν δύο παιδιά ηλικίας 18 και έξι μηνών.

Παράλληλα, αγωνία επικρατεί και για το παιδί που είχε ο δράστης του εγκλήματος από τον προηγούμενό του γάμο, ηλικίας 11 ετών, του οποίου η μητέρα είχε πεθάνει από καρκίνο.

Πλέον, τα τρία ανήλικα παιδιά μένουν χωρίς κηδεμόνα, καθώς ο 36χρονος αναμένεται να προφυλακιστεί μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης, έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες για το μέλλον των τριών παιδιών.

«Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας ζητά από την Υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου να διερευνήσει το όλο θέμα ώστε να αποφασιστεί μετά από την εισαγγελική αρχή ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία και την γαλούχηση των τριών ανηλίκων», υπογράμμισε ο κ. Πατεράκης.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024