Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Τον «τύφλωσε» η ζήλεια και τη στραγγάλισε μπροστά στα παιδιά τους

Έγκλημα στη Σητεία: Τον «τύφλωσε» η ζήλεια και τη στραγγάλισε μπροστά στα παιδιά τους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε στη Σητεία Κρήτης, όπου μια 32χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από τα χέρια του συζύγου της.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε στη Σητεία Κρήτης, όπου μια 32χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από τα χέρια του συζύγου της.

Η γυναίκα φέρεται να στραγγαλίστηκε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου μπροστά στα παιδιά τους, 18 και 6 μηνών.

Το ζευγάρι από τα Χριστούγεννα ήταν σε διάσταση και η 32χρονη έμενε μαζί με τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας της, σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr.

Ανάμεσα τους υπήρχαν πολλές εντάσεις. Ο σημερινός καβγάς ήταν κι ένας από τους πολλούς, ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονη ζήλεια, κανείς όμως δεν περίμενε πως η κατάσταση θα έφτανε σ’ αυτό το σημείο.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός της ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα της 32χρονης ήταν εκτός σπιτιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι φτάνει και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας. Από το πόρισμά του θα βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του φερόμενου ως δράστη έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Γνωρίζοντες κάνουν μάλιστα λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα.

Η σύζυγος του αδερφού της άτυχης γυναίκας, ο οποίος τη βρήκε στραγγαλισμένη, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για το πώς εντόπισε την 32χρονη και στη συνέχεια πώς τη βρήκε:

«Ο σύζυγός μου ήρθε 1 το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει το αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές.

Τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα και κάποια στιγμή γύρω στις 1:30 με 2 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”.».

Sports in

Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς

Το κτήμα μαζί με το ακίνητο των δεκάδων δωματίων δίνεται δωρεάν, σε διαφορετική περίπτωση θα κατεδαφιστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024