Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία : Αγωνία για το μέλλον των παιδιών

Έγκλημα στη Σητεία : Αγωνία για το μέλλον των παιδιών

Χωρίς κηδεμόνα μένουν τα δύο παιδιά που είχε το ζευγάρι, ηλικίας 18 και έξι μηνών, καθώς και το 11χρονο παιδί που είχε από τον πρώτο του γάμο ο δράστης

Την κινητοποίηση των τοπικών αρχών έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στη Σητεία, όπου μια 32χρονη γυναίκα στραγγαλίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αφήνοντας πίσω της τα δύο παιδιά που είχαν, ηλικίας 18 και έξι μηνών.

Παράλληλα, αγωνία επικρατεί και για το παιδί που είχε ο δράστης του εγκλήματος από τον προηγούμενό του γάμο, ηλικίας 11 ετών, του οποίου η μητέρα είχε πεθάνει από καρκίνο.

Πλέον, τα τρία ανήλικα παιδιά μένουν χωρίς κηδεμόνα, καθώς ο 36χρονος αναμένεται να προφυλακιστεί μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης, έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες για το μέλλον των τριών παιδιών. «Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας ζητά από την Υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου να διερευνήσει το όλο θέμα ώστε να αποφασιστεί μετά από την εισαγγελική αρχή ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία και την γαλούχηση των τριών ανηλίκων», υπογράμμισε ο κ. Πατεράκης.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024