Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Η συγκλονιστική καταγγελία της 32χρονης για τον σύζυγό της

Έγκλημα στη Σητεία: Η συγκλονιστική καταγγελία της 32χρονης για τον σύζυγό της

Η 32χρονη γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από την αδερφή και τον γαμπρό της, και κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγο της ότι την απειλούσε ακόμα και με μαχαίρι, λέγοντάς της να μην μιλήσει γιατί θα της κάνει κακό.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως η 32χρονη Κατερίνα από τη Σητεία είχε καταγγείλει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της περίπου ένα μήνα πριν βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια του 36χρονου συζύγου της, την ώρα που τα μωρά τους ηλικίας 6 και 18 μηνών βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

«Φοβάμαι τον άντρα μου» έλεγε στη δουλειά της, όπως αποκάλυψε συνάδελφός της που μίλησε στον Σκάι.

«Θα χωρίσω γιατί με απειλεί, μου έλεγε. Τον φοβόταν υπερβολικά, αν πάει αστυνομία και του κάνει καταγγελία θα την σκότωνε, της είχε πει. Ήταν αρκετό διάστημα που μου παραπονιόταν ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα στις 4 Φεβρουαρίου αφορούσε ενδοοικογενειακή βία. Η 32χρονη γυναίκα είχε πάει συνοδευόμενη από την αδερφή και τον γαμπρό της, και κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγο της ότι την απειλούσε ακόμα και με μαχαίρι, λέγοντάς της να μην μιλήσει γιατί θα της κάνει κακό.

Λόγω του ότι όμως οι καταγγελίες δεν είχαν χρονικό προσδιορισμό δεν κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Στον Σκάι μίλησε και μία γυναίκα, γνωστή του κατηγορούμενου, η οποία υποστήριξε πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, η μητέρα του είχε ψυχολογικά προβλήματα και τον μεγάλωσαν οι παππούδες του.

Πληροφορίες φέρουν την άτυχη Κατερίνα να είχε πάρει απόφαση να ζητήσει διαζύγιο. Ήθελε να πάρει τα δύο παιδιά τους και να εγκατασταθεί προσωρινά στο σπίτι της μητέρας της.

Την Παρασκευή η απολογία του κατηγορούμενου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Αριστειδης Τσατσάκης «από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024