Champions League : Επικυρώνονται τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»
Η Τότεναμ βρίσκεται στη Βεστφαλία για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στο Λονδίνο, ενώ η Ντόρτμουντ ψάχνει μια επική ανατροπή μετά το εις βάρος της 3-0. Να αποτινάξει τις δυο απανωτές ήττες σε Clasico θέλει η Ρεάλ, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ
Ο «πόλεμος των άστρων» συνεχίζεται και σήμερα προσφέρονται δυο εισιτήρια για την επόμενη… παράσταση. Ντόρτμουντ – Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους για τη ρεβάνς των «16» του Champions League, αλλά μόνο δυο είναι εκείνοι που θα βρεθούν στην επόμενη φάση.
Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα, πράγμα που κάνει μια πιθανή ανατροπή ακόμη πιο επική. Η Τότεναμ βρίσκεται στην Γερμανία με προίκα το υπέρ της 3-0 από τον πρώτο αγώνα, ενώ η Ντόρτμουντ ψάχνει ένα θαύμα ώστε να μπορέσει να φέρει τούμπα τα δεδομένα.
Οι Βεστφαλοί πάντως δεν θα έχουν όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους, καθώς εκτός μάχης έχει τεθεί από νωρίς ο Πίτσεκ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πούλισιτς. Σε παρόμοια φάση βρίσκονται και τα «σπιρούνια», με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τη διαθεσιμότητα των Γουίνκς και Ντάϊερ, ενώ εκτός παραμένει και ο Ντέλε Άλι.
Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Αίαντα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με στόχο να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες. Οι Μαδριλένοι έχουν το αβαντάζ μετά τη νίκη με 2-1 στην Ολλανδία, όμως η εμφάνιση τους δεν ήταν πειστική. Λαβωμένοι από τις δυο ήττες κόντρα στη Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι «μερένχες» θέλουν να ρεφάρουν με πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Πάντως, τις προσπάθειές τους δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο τιμωρημένος, λόγω καρτών, Σέρχιο Ράμος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, έχοντας ως μοναδική απουσία αυτή του Μπαντέ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.