Ο Ρικ Πιτίνο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά τις απουσίες και τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στα Κανάρια Νησιά ο 66χρονος προπονητής ανέφερε: «Είχαμε τραυματισμούς, όπως και οι αντίπαλοί μας. Ο ΝτεΣόν Τόμας, που βρίσκεται σε καλή περίοδο, ήταν εκτός, τραυματίστηκε και ο Ντίνος.
Όμως κάναμε καλή δουλειά. Ο στόχος ήταν να βάλουμε 80+ πόντους. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά και εκτέλεσαν με καλά ποσοστά».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.
Ο Κέντρικ Ναν πέταξε… καρφιά για το παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας σε διαδικτυακό σχόλιο ότι ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού βοηθιέται από τους διαιτητές.