
Ολυμπιακός : Κούτρης, Χουτεσιώτης, Μασούρας στην πίτα των Σχολών
Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας των Κεντρικών Σχολών και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα στα μικρά παιδιά
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν οι Λεονάρντο Κούτρης, Γιώργος Μασούρας και Λευτέρης Χουτεσιώτης.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα, γεμίζοντας με χαμόγελα τους λιλιπούτειους αθλητές.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα είδωλά τους. Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα, που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου δίπλα στους καλύτερους, πέρασαν ωραία, έμαθαν χρήσιμα πράγματα και έζησαν μοναδικές στιγμές.
Το «παρών» εκτός από τους τρεις ποδοσφαιριστές, έδωσαν ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, Ρικάρντο Πέρες, αλλά και ο διευθυντής του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Γιορτή σήμερα 5 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν | Κυριακή των Βαΐων και Εορτολόγιο
- Η «Αχίλλειος πτέρνα» έξι κοινωνιών – Τι θα συμβεί αν καταστραφούν οι μονάδες αφαλάτωσης του Κόλπου
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με αυγό
- Πώς η Κίνα ελπίζει ότι θα κερδίσει από τον πόλεμο
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια





