Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης : Δεν θέλω να ξαναέρθει η στιγμή που δεν θα έχω να φάω

Νίκος Κοκλώνης : Δεν θέλω να ξαναέρθει η στιγμή που δεν θα έχω να φάω

Ο δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό δηλώνοντας πως δεν θέλει να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχει ρεύμα και τίποτα να φάει

Ο δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό δηλώνοντας πως δεν θέλει να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχει ρεύμα και τίποτα να φάει.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής – στην οποία όπως έχουμε δει κάνει «ποδαρικό» η Πάμελα Άντερσον–  ο Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», όπου και μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά αλλά δεν με νοιάζει, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές. Όταν έγινε αυτό με την εταιρία μου έφυγαν όλοι από δίπλα μου. Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Βέβαια αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις κι εγώ έκανα πολλά. Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου, ήμουν λίγο ανώριμος όταν είχα βγει στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν λίγο νωρίς, αν ερχόταν τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε λίγο αργότερα απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν θα ασχοληθεί ξανά με τις επιχειρήσεις:

«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω. Προτιμώ λίγα και καλά και συνετά όλα θα γίνουν. Φοβάμαι. Πιο πολύ από τα πουλιά φοβάμαι να κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πάει καλά, αλλά μετά αν πέσει πάλι; Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό που αντιμετώπισα τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024