Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα σκαριά η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Στα σκαριά η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Ο διάσημος Αμερικάνος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν θα γυρίσει τη νέα του ταινία στο Σαν Σεμπαστιάν στη βόρεια Ισπανία, στη Χώρα των Βάσκων.

Στην Ισπανία θα γυρίσει τη νέα του ταινία το καλοκαίρι, ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, όπως επιβεβαίωσε στο AFP η ισπανική εταιρία παραγωγής Mediapro που έχει χρηματοδοτήσει ήδη δύο ταινίες του Γούντι Άλεν («Vicky Cristina Barcelona» και «Μεσάνυχτα στο Παρίσι»).

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο 83χρονος Νεοϋορκέζος σκηνοθέτης θα γυρίσει τη νέα ταινία του στο Σαν Σεμπαστιάν στη βόρεια Ισπανία, στη Χώρα των Βάσκων.

«Η Mediapro θα κάνει την παραγωγή της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν. Το σχέδιο είναι στην αρχική του φάση, συνεπώς δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε η υπηρεσία Επικοινωνίας της εταιρίας παραγωγής Mediapro, ιδρυτής της οποίας είναι ο Τζάουμα Ράουρας από τη Βαρκελώνη.

Η Mediapro αρνήθηκε ωστόσο να διευκρινίσει σε ποια μέρη σκοπεύει να κάνει τα γυρίσματα ο Γούντι Άλεν.

Η εφημερίδα El Diaro Vasco έγραψε πρόσφατα ότι η ομάδα του Γούντι Άλεν,  είχε ήδη περάσει εβδομάδες στην πόλη εντοπίζοντας διάφορα σημεία ώστε να εκπληρωθεί τον Ιούλιο «το παλιό όνειρο του Άλεν, να κάνει γυρίσματα στο Σαν Σεμπαστιάν».

Η διαμάχη με την Amazon

Ο Γούντι  Άλεν μήνυσε την Amazon προσφεύγοντας στην αμερικανική δικαιοσύνη για καταχρηστική διακοπή συμβολαίου, κατηγορώντας τον κολοσσό του Διαδικτύου ότι έθεσε τέλος στη συμφωνία τους με παλιές κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνταν την κλήτευση που κατατέθηκε ενώπιον ομοσπονδιακού αστικού δικαστηρίου του Μανχάταν, ο Γούντι Άλεν δηλώνει ότι η Amazon αρνήθηκε να του καταβάλει 9 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προβλέπονταν για τη χρηματοδότηση της τελευταίας του ταινίας «A Rainy Day in New York» (Μια βροχερή ημέρα στη Νέα Υόρκη) η οποία αν και έχει γυριστεί, δεν προβλήθηκε ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σε αυτή την κλήτευση, ο Γούντι Άλεν δηλώνει ότι η Amazon του εξήγησε ότι η απόφαση λήφθηκε για τις «επανειλημμένες κατηγορίες», τις «αμφιλεγόμενες δηλώσεις» του και την «όλο και πιο συχνή άρνηση σπουδαίων ηθοποιών ανδρών και γυναικών να εργαστούν» μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου το 1992, όταν η Ντίλαν ήταν τότε επτά ετών. Οι διώξεις σε βάρος του εγκαταλείφθηκαν μετά τη διενέργεια εκείνη την εποχή δύο ξεχωριστών ερευνών που είχαν διαρκέσει μήνες.

Αλλά η Ντίλαν Φάροου, με την υποστήριξη της θετής της μητέρας, της ηθοποιού Μία Φάροου, και του αδελφού της Ρόναν Φάροου, επανέλαβε δημόσια αρκετές φορές τις ίδιες κατηγορίες, τις οποίες ο Γούντι Άλεν διαψεύδει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024