Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q4 2020: Οι υψηλών επιδόσεων περιπέτειες του νέου coupe SUV

Audi RS Q4 2020: Οι υψηλών επιδόσεων περιπέτειες του νέου coupe SUV

Η κορυφαία έκδοση του νέου Q4 εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας με σαφήνεια τις προθέσεις της Audi Sport για τη νέα coupe SUV πρόταση της γερμανικής φίρμας.

Φωτογραφίες: Automedia

Η Audi Sport έχει ξεκαθαρίσει από καιρό ότι σκοπεύει να επιμεληθεί περισσότερα μοντέλα της Audi από ότι στο παρελθόν, διαφοροποιώντας έτσι το προϊοντικό της portfolio αλλά και προσφέροντας διαφορετικού είδους υπερόπλα στη γερμανική φίρμα.

Ενδεικτική των προθέσεων της Audi Sport, είναι το ήδη γνωστό RS5 Sportback ενώ κοινό μυστικό αποτελεί επίσης η εξέλιξη εκδόσεων RS για τα Q5 και Q8 οι οποίες θα προστεθούν προοδευτικά στην γκάμα, δίνοντας μια διαφορετική χροιά στον κόσμο επιδόσεων της γερμανικής φίρμας.

Με αυτά δεδομένα, κάθε άλλο παρά προκαλεί εντύπωση η παρουσία του ακόμα «άγνωστου» Q4 ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου με εμφανή τα RS σημάδια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπογραφής της Audi Sport η διπλή οβάλ απόληξη του συστήματος εξαγωγής, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα καθώς και το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου των Γερμανών στις δαγκάνες του εμφανώς ικανού συστήματος πέδησης, στοιχεία τα οποία δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την ταυτότητα της έκδοσης του coupe SUV το οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στις «απλές» εκδόσεις του εντός του έτους.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα που θα αναλάβει να υπερασπιστεί τα διακριτικά RS, πρόκειται για τον πολυνίκη ως «International Engine of the Year» πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και στην αντίστοιχη εκδοχή του Q3, αναμένεται να αγγίξει τους 415 ίππους.

Η κορυφαία έκδοση του Q4 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2020 και αφού προηγουμένως η νέα coupe SUV πρόταση της Audi λανσαριστεί στις απλές εκδόσεις της κάτι που αναμένεται να συμβεί το β΄εξάμηνο του 2019.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024