Το νέο Audi Α1, η εμπορική πορεία του οποίου στην ελληνική αγορά ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, προσθέτει στις επιλογές του μια νέα βασική έκδοση με βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου απόδοσης 95 ίππων, η οποία το καθιστά πιο προσιτό από ποτέ. Η νέα έκδοση SB 25 TFSI, με κινητήρα του 1,0 λίτρου συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ξεκινά από τα 19.950 ευρώ, διαθέτοντας πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Ταυτόχρονα, νέα μειωμένη τιμή ισχύει και για το Q2 1.0 TFSI με το βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Το μοντέλο διατίθεται πλέον στα 22.430 ευρώ, διαθέτοντας και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort, που προσφέρεται χωρίς χρέωση, και περιλαμβάνει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο και ηλεκτρικούς, θερμαινόμενους καθρέπτες.

Παράλληλα, η Audi ανακοίνωσε τη διάθεση εκδόσεων Business για τα A3, Q2 και Q3 τις οποίες περιγράφει ως ιδανικές για στόλους εταιρικών αυτοκινήτων χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό με τον οποίο συνοδεύονται, αλλά και στους συνδυασμούς που εγγυώνται ότι οι ανωτέρω εκδόσεις δεν υπερβαίνουν -ανά κατηγορία- τα όρια που έχουν τεθεί για την εργοστασιακή αξία βάσει της οποίας καθορίζεται η φορολόγηση των χρηστών εταιρικών αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI, αμφότερα εξοπλιζόμενα με diesel μοτέρ 1.598 κ.εκ. απόδοσης 116 ίππων το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και τα οποία ξεκινούν από τα 22.430 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 16.992 ευρώ).

Με το ίδιο μοτέρ των 1.598 κ.εκ. εφοδιάζεται και η έκδοση Q2 Βusiness 30 TDI S tronic, με τη διαφορά ότι συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο S tronic, ξεκινώντας από τα 27.990 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 19.993 ευρώ).

Σε Business έκδοση, ειδικά διαμορφωμένη για εταιρικούς χρήστες διατίθεται πλέον και το νέο Q3, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 37.590 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 24.993 ευρώ) για την επίσης πετρελαιοκίνητη έκδοση 35 TDI S tronic η οποία εφοδιάζεται με diesel μοτέρ 2,0 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και απόδοση 150 ίππων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο