Κοτσάνης, Μανούχος και Φωτιάς είναι οι τρεις επικίνδυνοι διαιτητές για να τα κάνουν μαντάρα σε Τρίπολη, Λαμία και Καραϊσκάκης. Ο Κουμπαράκης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ενώ στο ΠΑΟΚ-Άρης στη Τούμπα σφυρίζει ο Νορβηγός Χάνσεν.
Ξάνθη-Λεβαδειακός. Ο Κομπότης πήρε το πέναλτι από τον Παπαπέτρου με τον Παναιτωλικό, αλλά από τον Παπαδόπουλο, δεν έχει να περιμένει τίποτα. Όλα τα σφυρίγματα θα τα πάρει ο Πανόπουλος.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.