Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα ερωτήματα από ΝΔ σε Μαξίμου για Πολάκη

Τέσσερα ερωτήματα από ΝΔ σε Μαξίμου για Πολάκη

Τέσσερα ερωτήματα προς το Μέγαρο Μαξίμου απευθύνει η ΝΔ με αφορμή το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη

Τέσσερα ερωτήματα προς το Μέγαρο Μαξίμου απευθύνει η ΝΔ με αφορμή το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αλλά και τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα.

«Αλήθεια δεν προβληματίζει κανέναν το γεγονός ότι εκταμιεύεται από έναν πολιτικό -και μάλιστα υπουργό- ποσό 100.000 ευρώ ως καταναλωτικό δάνειο; Δηλαδή μετρητά στο χέρι, σε μια προεκλογική χρονιά; Δεν προβληματίζει κανέναν η επιλογή της τράπεζας Αττικής να χορηγήσει ένα τέτοιο δάνειο στον κ. Πολάκη; Είθισται, αλήθεια, υπουργός να τηλεφωνεί στον κεντρικό τραπεζίτη, να τον μαγνητοφωνεί, να του υποδεικνύει τι να κάνει και, ούτε λίγο ούτε πολύ, να τον απειλεί σε περίπτωση που δεν το… πράξει; Και είναι δυνατόν, ενώ έχει εμφανιστεί πλήρως ο διάλογος, να υποστηρίζει ο υπουργός ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία τους; Σας φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά και θεωρείτε ότι τέτοιες ενέργειες από υπουργούς είναι επιτρεπτές;» αναφέρει η ΝΔ για να προσθέσει.

«Κύριε Τσίπρα, οφείλετε επιτέλους κάποιες πειστικές απαντήσεις σε όλα αυτά τα αυτονόητα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες. Πόσο μάλλον όταν τα απευθύνει σήμερα σε σας -ακριβώς με αυτές τις λέξεις- η (ημέτερή σας) Εφημερίδα των Συντακτών…»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024