Ο Χιμένεθ για να το κλέψει, ο Μαρτίνς με τους … ίδιους
Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο το καλό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. O Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς.
Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο, το καλό ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. Το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο με την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του δεν τον απασχόλησε.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!