Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Χιμένεθ για να το κλέψει, ο Μαρτίνς με τους … ίδιους
Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο το καλό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. O Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς.
Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο, το καλό ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. Το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο με την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του δεν τον απασχόλησε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!