Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ηγέτης Κουρμπέλης, ο σημαντικός Άλτμαν και μια νίκη–βάλσαμο

Ο ηγέτης Κουρμπέλης, ο σημαντικός Άλτμαν και μια νίκη–βάλσαμο

O Παναθηναϊκός βρήκε πρωταγωνιστές που δεν περιμέναμε και αυτοί καθόρισαν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο δεν ενθουσίασε, αλλά πλέον υπάρχει ανάγκη για νίκες

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έλεγε επί μία εβδομάδα στον Γιώργο Δώνη πως δε χάνει με τίποτα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μας έδειξε πως δεν το έλεγε απλά για να το πει, αλλά γιατί είχε τη διάθεση και την όρεξη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να ηγηθεί της ομάδας της οποίας φοράει το περιβραχιόνιο. Και ήταν απόλυτος ηγέτης μέσα στο γήπεδο και στα δύο μισά του γηπέδου.

Η πάσα που βγάζει στον Άλτμαν στο γκολ του 16′ είναι εξαιρετική και στο χρόνο που την κάνει και στο σημείο. Βλέπει την κίνηση του Μακέντα αλλά καταλαβαίνει πως είναι στο όριο του οφσάιντ, καθυστερεί λίγο για να προλάβει την άμυνα του Αστέρα που κάνει κίνηση να βγει και αφήνει τον Άλτμαν, που εν τω μεταξύ έχει μπει σαν κρυφός φορ και πασάρει όταν χρειάζεται, εκεί που χρειάζεται. Λίγα λεπτά μετά, ο Κουρμπέλης βγάζει ίδια ψηλοκρεμαστή πάσα στον Χατζηγιοβάνη αυτή τη φορά και ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024