Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιλ Ντίας: «Ο… χορευτής με το μουστάκι, ο Κριστιάνο και η γκολάρα στο Europa!»

Ζιλ Ντίας: «Ο… χορευτής με το μουστάκι, ο Κριστιάνο και η γκολάρα στο Europa!»

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Πορτογάλο για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία του για να καθιερωθεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Με την γκολάρα που πέτυχε απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου «τρέλανε» τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και έκανε όλη την Ευρώπη να… παραμιλάει. Ο λόγος φυσικά για τον Ζιλ Ντίας, ο οποίος με μία σουτάρα από τα 30 μέτρα «κεραυνοβόλησε» τον πορτιέρο της ουκρανικής ομάδας και πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ στο φετινό Europa League.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι Ερυθρόλευκοι δικαιώνονται για την επιμονή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τις ιστοσελίδες του εξωτερικού να αναφέρονται στο πρόσωπό του με εγκωμιαστικά σχόλια. Το σάιτ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, έκανε θέμα για τον Ζιλ Ντίας, ο οποίος τη σεζόν 2017-2018 είχε περάσει από την Φιορεντίνα.

«Ο Ζιλ Ντίας βρίσκεται στο… εξώφυλλο του Europa League με ένα καταπληκτικό γκολ. Τον θυμάστε; Τον… χορευτή με το μουστάκι; Είχε φορέσει την μωβ φανέλα της Φιορεντίνα, πραγματοποιώντας κάποιες καλές εμφανίσεις. Ηταν στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχοντας κάποια ποιοτικά «ξεσπάσματα», χωρίς όμως τότε να είναι ακόμα έτοιμος γι’ αυτό το επίπεδο.

Χθες, συστήθηκε εκ νέου στο ευρωπαϊκό κοινό, μέσα από το Europa League. Κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος έξω από την περιοχή της Ντιναμό Κιέβου και με δυνατό σουτ από τα τριάντα μέτρα σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ. Θα πανηγύριζαν… ακόμα στον Πειραιά για το γκολ του Ζιλ Ντίας, αν στο 89’ δεν ισοφάριζε ο Βέρμπιτς σε 2-2.

Υπό την αιγίδα του ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στη Φιορεντίνα ως δανεικός από την Μονακό, με τις δύο πλευρές να βάζουν ρήτρα εξαγοράς στα 20 εκατ. ευρώ! “Το είδωλό μου είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην ομάδα του Ρουί Κόστα” είχε δηλώσει τότε ο Ζιλ Ντίας. Στην Φλωρεντία έμεινε μια σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Πλέον, αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Μια ακόμα πρόκληση στην καριέρα του. Με την ελληνική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια και έχει 2 γκολ. Μετά το χθεσινό θα τον θυμούνται για αρκετό καιρό, όπως και αν ολοκληρωθεί η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα έχει την ευκαιρία του, αλλά θα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων η εν λόγω ιστοσελίδα.

Θυμηθείτε το γκολ του Ζιλ Ντίας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου:

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024