Ο Τραμπ υποχωρεί στον προϋπολογισμό αλλά θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το μεταναστευτικό
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα υπογράψει το δικομματικό νομοσχέδιο προϋπολογισμού για την αποφυγή ενός δεύτερου shutdown, αλλά θα κηρύξει αυτομάτως κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης για την κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει το δικομματικό νομοσχέδιο προϋπολογισμού για την αποφυγή ενός δεύτερου shutdown, αλλά θα κηρύξει αυτομάτως κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης για την κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό, δήλωσαν εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου και ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία Μιτς Μακόνελ.
«Ανέφερε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει το νομοσχέδιο. Επίσης, την ίδια στιγμή, θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης», είπε ο Μακόνελ. «Του τόνισα ότι θα τον στηρίξω στην κήρυξη κατάστασης έκτακτης εθνικής ανάγκης». Οι Δημοκρατικοί έχουν διαμηνύσει ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον αυτού του έκτακτου μέτρου.
- Bloomberg: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου από τη Δάφνη: Ο καβγάς δυο φίλων που κατέληξε σε θάνατο
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων





