Βίλε Νεβαλάινεν : Άπειρος Φινλανδός σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Άπειρο διαιτητή δεύτερης κατηγορίας επέλεξε ο Μέλο Περέιρα, για να διευθύνει το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (17/2, 19:30)
Ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (17/2, 19:30). Τη σχετική ανακοίνωση μάλιστα έκαναν οι Φινλανδοί προλαβαίνοντας την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Ο Νεβαλάινεν είναι διαιτητής δεύτερης κατηγορίας, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο κάτω από τον Ισπανό Χιλ Μανθάνο ο οποίος σφύριξε στην Τούμπα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ενώ στο ματς της περασμένης Κυριακής ο Περέιρα επέλεξε έναν διαιτητή από την κατηγορία Elite, τώρα η επιλογή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή είναι ο Νεβαλάινεν που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις από μεγάλα ματς στην Ευρώπη.
Ο 34χρονος Φινλανδός είναι άπειρος διαιτητής κι έχει σφυρίξει σε λίγα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ένα εξ αυτών πάντως ήταν ελληνικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα του Πανιωνίου. Ο Νεβαλάινεν ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση των κυανέρυθρων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, την σεζόν 2017 -2018. Οι Ισραηλινοί είχαν επικρατήσει στη Νέα Σμύρνη με 1-0.
Βοηθοί του Νεβαλάινεν θα είναι οι Γιούκα Χόνκασεν και Μίκα Λάμπου, όπως ανακοίνωσε η φινλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.