Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW ID Neo 2020: Η «αυτοκρατορία» αντεπιτίθεται ηλεκτρικά

VW ID Neo 2020: Η «αυτοκρατορία» αντεπιτίθεται ηλεκτρικά

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο hatchback της γερμανικής φίρμας που φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρότυπο της mainstream ηλεκτροκίνησης, προσφέρει, για ακόμα μια φορά, τον εαυτό του στον φωτογραφικό φακό, ως δοκιμαστικό πρωτότυπο.

Φωτογραφίες: Αutomedia

To hatchback μοντέλο που θα σηματοδοτήσει την νέα ηλεκτρική εποχή της VW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο με την προοπτική να έχει περάσει στην παραγωγή έως το τέλος της χρονιάς.

Όπως είναι γνωστό, το I.D. Neo, θα έχει ως αφετηρία την νέα αρχιτεκτονική, MEB η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης και υπόσχεται ιδιαίτερη ευελιξία στη διαμόρφωση, εξ ου και πρόκειται να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ηλεκτρικών μοντέλων πολύ διαφορετικών κατηγοριών.

Πλην των πλεονεκτημάτων της νέας πλατφόρμας και σε ό,τι αφορά το ID Neo, όπως αφήνουν να εννοηθεί, οι νέες εικόνες του, η VW θα εμφυσήσει στο νέο της ηλεκτρικό μοντέλο μια τυπική hatchback σχεδίαση η οποία είναι δεδομένο ότι θα διανθιστεί με λεπτομέρειες που θα αναδεικνύουν το διαφορετικό χαρακτήρα του στα πρότυπα των πρωτοτύπων που προηγήθηκαν.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης όπως είναι ήδη γνωστό, το ID Neo θα διατεθεί σε διαφορετικές εκδόσεις αυτονομίας με βάση την απόδοση των μπαταριών. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις συστάσεις η βασική έκδοση θα προσφέρει αυτονομία 330 χλμ. η «μεσαία» 450 χλμ. και η κορυφαία θα εξασφαλίζει αυτονομία 500 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εκτός από τους συμβατικούς φορτιστές 7,2 ή 11 kW για την κορυφαία έκδοση, το ID Neo θα προσφέρει τη δυνατότητα επαναφόρτισής του μέσω ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος 125 kW.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024