Οι Ντίας και Σολδάνο για τα πρώτα τους ερυθρόλευκα τέρματα! (pics)
Χαρούμενοι για το ντεμπούτο τους ως βασικοί, οι νεοαποκτηθείς άσοι του Ολυμπιακού Φράνκο Σολδάνο και Ζιλ Ντίας, σχολίασαν διαδικτυακά το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τη Λαμία.
Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο και Ζιλ Ντίας, μετά το 3-3 των Πειραιωτών κόντρα στη Λαμία έκαναν ένα διαδικτυακό σχόλιο για τα πρώτα τους τέρματα με την ερυθρόλευκη ριγωτή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και ο Πορτογάλος έσπευσε να πει «ευχαριστώ» στον συμπαίκτη του για το «δώρο», την ασίστ δηλαδή που του έδωσε για το 1-1.
«Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με αυτή η φανέλα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σολδάνο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.