Δίχτυ ασφαλείας σε όλη την Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ειδικό συνεργείο δουλεύει από σήμερα το πρωί, προκειμένου να τοποθετήσει προστατευτικό δίχτυ σε όλες τις κερκίδες της Τούμπας εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (10/2, 19:30)
Πυρετωδώς δουλεύει από σήμερα το πρωί ειδικό συνεργείο στην Τούμπα, προκειμένου να τοποθετηθεί δίχτυ ασφαλείας σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να κρεμαστούν στις μεταλλικές κατασκευές τα δίχτυα, κάτι που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει τις συγκεκριμένες ενέργειες, έτσι ώστε η ορατότητα των θεατών να περιορίζεται ελάχιστα, ενώ στις θύρες των επισήμων υπάρχει ειδικός μηχανισμός έτσι ώστε το δίχτυ να απλώνεται και να μαζεύεται μέσα σε 30 λεπτά.
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: 8 νίκες σε 17 παιχνίδια μέσα στο 2026
- Αν μοιάζεις με την Carrie και δηλώνεις ερωτευμένη με έναν εκκεντρικό άνδρα σαν τον Mr. Big σου έχουμε άσχημα νέα
- ΗΠΑ: Αναχαίτισαν πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό που είχε διαφύγει του αποκλεισμού στην Καραϊβική
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Άρσεναλ – Γουίγκαν 4-0: «Πάρτι» και πρόκριση στους «16» του FA Cup για τους Κανονιέρηδες

